CROC TAIL TARINA

Suomalaisia makunystyröitä on hellinyt jo vuodesta 1952 lähtien Suomen suosituin – ja se alkuperäinen Gin Grapefruit Long Drink – eli kansankielellä lonkero.

Nyt tulee uusi tuote nimeltä Croc Tail, joka pyyhkäisee leveällä krokotiilinhännällään kertaheitolla luulot pois kilpailijoilta.

Croc Tail – uusi lonkero
tyylikkäässä tölkissä

Alkoholilain muututtua kuluneena keväänä kaikki vähittäisliikkeet Suomessa saavat myydä mietoja alkoholijuomia,

Energy Brands Oy:n Ari Koivula – mies Mad Croc- ja Red Devil -energiajuomamenestysten takana – päätti pistää ennakkoluulottomasti tuulemaan.

”Mielestäni oli jo korkea aika päivittää ja modernisoida suomalaisten suuresti rakastama ja palvoma lonkero, paremmin käteen sopivaan, kapeaan 330 ml tölkkiin. Uuden tuotteemme nimi on Croc Tail. Minulle on kunnia-asia tuoda se Suomen vähittäismyyntiin jo kesäksi 2018”, Koivula kertoo uudesta tuotteestaan silmin nähden innostuneena ja ylpeänä.

Energy Brands Oy on terästänyt uuden lonkeroversion kofeiinilla ja tauriinilla. ”Croc Tail E+Gin Grapefruit 5,0% alc/vol on luotu makua parantamalla ja vaalimalla vastaamaan entistä paremmin 2010-luvun lopun kuluttajien mieltymyksiä”, Koivula tähdentää.

”Tulevasta syksystä lähtien on tarjolla myös vodkaversioita Croc Tail E+Vodka Long Drink 5,0% alc/vol -juomista. Muut myyntiin tulevat maut vodkadrinkin ystäville ovat: Original, Apple, Red Berry, Cola ja Grapefruit.”

Croc Tail -tuoteperhe laajenee myös kahdella uudella kuohuviinituotteella vuoden 2018 lopussa, 200 ml ja 750 ml lasipulloissa. ”Tarjolla olevat kuohuviinimaut tulevat olemaan Original ja Royal, joilla on erittäin hyvä juhlistaa menestyksekästä loppuvuotta”, energiajuomaguru kuittaa lopuksi.