CROC TAIL TARINA

Suomalaisia makunystyröitä on hellinyt jo vuodesta 1952 lähtien Suomen suosituin – ja se alkuperäinen Gin Grapefruit Long Drink – eli kansankielellä lonkero.

Nyt tulee uusi tuote nimeltä Croc Tail, joka pyyhkäisee leveällä krokotiilinhännällään kertaheitolla luulot pois kilpailijoilta.

Croc Tail – uudet Gin ja Vodka Lonkerot tyylikkäissä tölkeissä laajalla makuvalikoimalla

Alkoholilain muututtua 2018 kaikki vähittäisliikkeet Suomessa saavat myydä mietoja Gin ja Vodka alkoholijuomia joiden maku huomattavasti parempi kuin käymisteitse tuotettujen viinialkoholipohjaisten “hiiva” lonkeroiden.

Energy Brands Oy:n Ari Koivula – mies Mad Croc- ja Red Devil -energiajuomamenestysten takana – päätti pistää ennakkoluulottomasti tuulemaan.

”Mielestäni oli jo korkea aika päivittää ja modernisoida suomalaisten suuresti rakastama ja palvoma lonkero, paremmin käteen sopivaan, kapeaan 33cl tölkkiin. Uuden tuotteemme nimi on Croc Tail. Minulle oli kunnia-asia, Suomalaisena tuoda ne myös Suomen vähittäismyyntiin jo kesäksi 2018”, Koivula kertoo uusista tuotteistaan silmin nähden innostuneena ja ylpeänä.

Energy Brands Oy uudet Croc Tail lonkerot sisältävät kofeiinia ja tauriinia. ”Croc Tail E+Gin Grapefruit ja Gin Tonic ovat luotu makua parantamalla ja vaalimalla vastaamaan entistä paremmin 2020-luvun kuluttajien mieltymyksiä”, Koivula tähdentää.

”Nyt jo on tarjolla myös Croc Tail E+Vodka Long Drink juomia.
Maut vodkadrinkin ystäville ovat: Original, Apple, Red Berry, Cola ja Grapefruit.” Vodkapohjaiset matala alkoholi cocktail juomat erittäin suosittuja maailmanlaajuisesti ja siksi päätimme myös Suomalaisille tuoda nämä tarjolle.

Croc Tail -tuoteperhe laajenee myös kahdella uudella kuohuviinituotteella vuoden 2020 lopussa, 200 ml ja 750 ml lasipulloissa. ”Tarjolla olevat kuohuviinimaut tulevat olemaan Original ja Royal, joilla on erittäin hyvä juhlistaa menestyksekästä loppuvuotta”, energiajuomaguru kuittaa lopuksi.